ЈЕДНА БАШ ЛЕПА ПРИЧА Од 8. априла креће емитовање ТРЕЋЕ СЕЗОНЕ серије „У клинчу“! Нове авантуре, узбуђења, љубави и разочарења на Првом програму РТС-а  (ФОТО, ВИДЕО)

Трећа сезона "У клинчу" биће премијерно приказивана од 8. априла на Првом програму Радио-Телевизије Србије (РТС), радним данима, а вечерас је глумачка и ауторска екипа серије представила новинарима први наставак.
m
Фото: Tanjug (Marko Đoković)

Поводом 30 нових наставака "У клинчу", окупио се део глумачке екипе у којој су музичар Михајло Веруовић Војаж, као и Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Ивана Зечевић, Милош Петровић Тројпец, Теодора Драгићевић, Борка Томовић и други.

Серија је настала по идеји извршних продуцената из куће Режим Аљоше Ђеранића и Милоша Аврамовића, који је рекао Тан‌југу да је у трећој сезони било најважније да се ради без притиска и поређења са претходним сезонама.

Према његовим речима, циљ је био да се "пусти да се прича сама развија и напредује, без много калкулација", јер је то најисправнији пут којим су могли ићи.

Глумачкој екипи у којој су и Никола Којо, Бранка Катић, Светлана Бојковић, Небојша Дугалић, Владан Гајовић, Јово Максић, Наташа Марковић и други, сада су се придружили Невена Неранџић, Бојана Грегорић, Миодраг Радоњић, Ирфан Менсур и други.

Серија прати доживљаје несуђеног боксера Аљошу Ковача, у тумачењу Веруовића, као и његове породице и пријатеља, а Аврамовић је навео да гледаоци могу очекивати доста занимљивих ликова, "нових авантура, узбуђења, љубави и нажалост разочарења".

Према његовим речима, "У клинчу" може стићи и до пет и више сезона јер "глумачки анасамбл добро функционише и сарађује, и прича се добро развија".

Веруовић је рекао новинарима да је трећа сезона више од онога што је очекивао и да не сумња да ће "људи јако лепо да је прихвате", али да као и у претходне две има трему пред почетак приказивања.

Ушавши у глумачке воде са серијом "У клинчу", Веруовић је рекао да је "суштина да се поистоветиш са ликом ког тумачиш и да у себи тражиш емоције и неке моменте у животу који би могле да се пресликају" на лик.

Мишина је рекао Тан‌југу да је на почетку читајући осетио да "У клинчу" може да заживи неколико сезона, јер су серије које се баве младима и одрастањем увек примамљиве, а код гледалаца постоји саосећање јер ликови пролазе исто што и они.

Овакве серије стварају одређену топлину. У нашој серији нема псовки, ужасних ствари да човек гледа после тешког дана. Једна лепа серија на РТС-у, где је најпотребније да се гледају овакве серије. Мислим да може да траје баш дуго, навео је Мишина.

Фото: Tanjug (Marko Đoković)

Сценарио потписују Иван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђоновић и Горан Старчевић, а редитељи су Небојша Радосављевић и Љубомир Божовић.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести