Почела продаја улазница за ЕГЗИТ 2017.

Продаја улазница за ЕГЗИТ(EXIT) фестивал који ће од 6. до 9. јула 2017. године бити одржан на Петроварадинској тврђави, почела је данас тачно у подне у ГИГСТИКС-овој пословници

у "Париском магазину" у центру Новог Сада.Поводом почетка продаје улазница за званично најбољи музички фестивал у Европи, одржан је перформанс са темом "Summer of love", што је лајтмотив наредног Егзита. Перформанс су извели студенти глумачке академије у Новом Саду.

Сам почетак продаје испраћен је нумерама из чувеног мјузикла "Коса" које су извели поменути студенти глуме у оквиру тог перформанса."Нова сезона Егзита је у знаку љубави и у том стилу је припремљен и овај перформанс којим смо желели да обележимо почетак продаје уазница, што практично представља и почетак нове Егзит сезоне", рекла је  Танјугу портпаролка Егзит фестивала Даниела Пиперчевић.

Она је истакла да је од раног јутра у "Париском магазину" велика гужва и да у дугом реду чекају сви они који желе да по промотивним ценама купе улазнице."Цена ових првих промотивних улазница је 5.990 динара и из искуства знамо да се те улазнице распродају у року од неколико сати. За прве купце припремили смо и неке пригодне поклончиће", истакла је Пиперчевић.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести