Више од 40 концерата na Београдскoм манифесту

Више од 40 концерата ће бити одржано на Фестивалу манифестација и дестинација Београдски манифест од 27. до 29. маја на Калемегдану. Музички програм ће бити веома разноврстан

током целог дана и одржаваће се на две бине, а сваке вечери посетиоце очекују концерти реномираних група најразличитијих музичких праваца.

Прве вечери, 27. маја на Култур шок бини наступиће хор „Вива вокс”, а након њих рок бенд „Неверне бебе” и потом бенд „Бвана из Лагуне & Незнани лудаци”. Истовремено, посетиоце Традиционал бине очекује концерт групе „Гарави сокак”, који ће бројним хитовима разгалити душу љубитеља поп звука са етно мотивима из Војводине, а три женска вокала групе „Нит” ће на Калемегдан донети етно звук земаља из читавог света.

Субота је резервисана за концерте група „Фрајле”, „Атомско склониште” и „E-play”, а на „Традиционал бини” ће наступити трубачки оркестар предвођен Данијелом Веселиновић и урбани ромски бенд „Кал”.Последње вече фестивала, 29. мај, започеће свирком блуз рок бенда „Texas Flood”, након кога наступају нишки рокери, група „Кербер”. За крај посебан уметнички перформанс припрема једна од најзапаженијих алтернативних реп извођача на Балкану МЦ Сајси.

Традиционал бином ће преовладати модеран етно-звук Сање Илића и „Балканике”, а фестивал затварају „Црне мамбе”.Сви концерти су бесплатни, плаћа се само улаз на фестивал, с тим што улазница подразумева и конзумацију производа партнера фестивала.
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести