Ђурђев: Лажно везујући га за криминалца ,,Снајпера", лево-либерални медији Вучевићу цртају снајперску мету на чело!

,,Актуелни министар одбране и будући премијер Србије Милош Вучевић је већ више пута био на мети анонимних претњи смрћу и нападима, што не само да нису осуђивали, већ су својим писањима релативизовали, па чак и подгревали поједини лево-либерални медији.
aleksandar djurdjev privatna
Фото: Приватна архива

Последње бруталне лажи о везама Вучевића са ухапшеним криминалцем у Мадриду Слободаном Милутиновићем Снајпером написане у тим истим медијима не само да су део медијског линча против Вучевића, већ и саучесништво у потенцијално новим претњама министру, односно директном угрожавању његовог живота" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Он је посебну пажњу скренуо на Борислава Новаковића, бившег градоначелника Новог Сада и потпредседник Народног покрета Србије, који, како Ђурђев каже, не пропушта прилику да без трунке логике и срама блати Вучевићев углед.

,,Новаковић је иза себе оставио девастиран Нови Сад, град који је био на политичкој и економској маргини Србије, те је нормално да је фрустриран Вучевићем који је од Новог Сада направио европску престоницу културе и регионални економски, развојни, инвестициони и студентски центар. Криминалци око Вучевића који се Новаковићу привиђају нису ништа друго до ауто-пројекција, с обзиром да знамо у време чије власти су криминалци убили премијера наше земље" - напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге поставио је питање зашто баш сада, када се у Њујорку боримо да спречимо усвајање резолуције о тзв. геноциду у Сребреници,поједине партије и личности поново врше бруталан напад на Вучевића.

,,Раде то јер су пета и шеста колона спонзора те резолуције, а знамо ко су ти. Док се они ваљају у каљузи међусобних оптужби и ривалства, јер нису чак јединствени ни у мржњи према Александру Вучићу и Милошу Вучевићу. Вучевић је, са друге стране, јуче постао почасни грађанин Бањалуке и тиме јасно показао на чијој је страни - на страни свог народа и државе" - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести