Где су паре

Српска напредна странка упитала је лидера ДС-а и председника Покрајинске владе Бојана Пајтића кад ће да поднесе оставку и врати опљачкане народне паре, као и зашто ни данас није на свом послу.

„Занима нас и колико још развојних банака Војводине, војвођанских фондова, робних резерви Пајтић планира да опљачка да би му било доста пара? Док пљачка народ, са својих шест одсто подршке, криминалац Бојан Пајтић је толико бахат да не може грађане да удостоји ни тога до седне у ту фотељу у Бановини за коју се грчевито бори”, наводи СНС у саопштењу.

Напредњаци се питају и одакле „толико дрскости” ДС-у и Пајтићу, који су, како наводи СНС, криминалом и бахатошћу понизили раднике, сељаке, пензионере, просветаре, лекаре и сваког грађанина Србије, да се било кад усуде да говоре о достојанству. „Једини резултати његове криминалне владавине и једина истина о владавини ДС-а јесу пљачке државних банака, пустошења државних фондова, уништење домаће привреде и огроман број отпуштања радника, због чега су грађани и Војводине и целе Србије доведени на ивицу сиромаштва”, оцењују напредњаци.

СНС је позвао надлежне државне органе да покажу грађанима да се „не исплати красти” и да се што хитније осветле афере, малверзације и злоупотребе Бојана Пајтића и његове „политичко-тајкунске дружине”. Српска напредна странка саопштава да је данашњи дан четврти, од укупно пет радних дана у току ове недеље, током којег Бојан Пајтић није био на свом радном месту.

Е. Д.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести