ИЗНАД СВИХ НАС МОРА БИТИ СРБИЈА Министар Вучевић дочекао 13. класу полазника Високих студија безбедности и одбране, поручио има јасну поруку (ФОТО)

Министар одбране Милош Вучевић присуствовао је свечаности поводом усавршавања 13. класе полазника Високих студија безбедности и одбране том приликом додао да је пред њима изазов да изучавају и усавршавају у материји безбедности и одбране наше државе.
Милош Вучевић
Фото: Printscreen Instagram milosvucevic/Ilustracija

-Присуствовао сам данас свечаности поводом почетка усавршавања 13. класе полазника Високих студија безбедности и одбране, у амфитеатру Школе националне одбране „Војвода Радомир Путник“ у Београду. Послови безбедности и одбране спадају у најсложеније делатности које обавља државни апарат савремених држава. Очување мира и безбедности представља најзначајнију државну делатност јер представља предуслов развитка и опстанка свих осталих делатности па и предуслов опстанка народа и државе. Пред вама је изазов да изучавате и усавршавате се у материји безбедности и одбране наше државе и ставите своје знање њој на располагање. То је и привилегија и обавеза. Сматрајте се одабраним да се ухватите у коштац са свим тешкоћама са којима је иначе суочена наша држава у савременом политичком и безбедносном окружењу. Својим знањем, учењем и усавршавањем морате бити у функцији решавања ових проблема и то је ваша патриотска и људска обавеза. Изнад свих нас мора бити Србијa- навео је министар на свом Инстаграм налогу.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести