Јелена Балашевић: Уместо са странком, консултоваћу се с татом

Покрајинска посланица Јелена Балашевић ишчланила се из Демократске странке, а у образложењу своје одлуке, објављене на њеном „Фејсбук” профилу,

навела је да странку не напушта због будућег председника, већ због бивших гласача странке, и додала да неће подносити оставку на посланичко место у Скупштини Војводине на које је изабрана с листе ДС-а.

Јелена Балашевић је додала да на изборима за председника странке није имала свог фаворита, и да је на одлуку да изађе из ДС-а дошла након што је схватила колико у својом окружењу има бивших гласача странке којој је припадала и због које је, како наводи, на талон ставила „своје две дипломе, своје васпитање, толеранцију, па и своје презиме, ако ћемо баш лицитирати до краја”.

Она је, коментаришући захтеве да врати посланички мандат у Покрајинској скупштини, навела да не мисли да ће „ишта враћати”, али и да неће трговати мандатом, нити прелазити у другу странку, те да је „засад своја једина алтернатива”.

„Није било ниједног члана странке који ми се, након што је истраживање открило да су цензус донеле јавне личности, није захвалио на томе што сам успела свог оца да убедим да поново јавно да подршку причи у коју се први разочарао. Ред је да се после тога и с њим консултујем о своје наредне четири године учествовања у Скупштинском раду у Војводини...”, навела је Јелена Балашевић.

А. С.
 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести