Николић: Не постоји разлог да се не кандидујем

Председник Србије Томислав Николић рекао је да нема ниједног разлога због којег се не би кандидовао на следећим председничким изборима,

 али да је о њима још рано говорити.– Не бих волео да се Србија због неке моје изјаве окрене кампањи за председничке изборе – рекао је Николић. – Предуго би трајала кампања, а ја барем имам још посла.Одговарајући на питање руских новинара да ли ће се кандидовати на предстојећим председничким изборима, Николић је рекао да не постоји разлог да се не кандидује.

– Тај разлог није ни неспособност, тај разлог није здравље, тај разлог није умор и тај разлог није да сам ја завршио све послове – нисам. Дакле такав разлог не постоји, видећемо – напоменуо је председник Србије.Он је нагласио да има још много тога да обави, те да је још изазова пред нама које морамо да решимо до председничких избора.

Избори ће, како је истакао, бити на време – редовни, те нема потребе да се разговара о томе.– Опозиција ће интензивно причати о председничким изборима, а шта би друго радили. Ја ћу о томе да проговорим када за то дође време и када то буде – нагласио је Николић.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести