Вучић обишао хотел "Фрушке терме"

ВРДНИК: Председник Александар Вучић обишао је данас хотел "Фрушке терме" на Фрушкој гори, један од највећих у Србији, и најавио да ће бити урађен пут од 9,5 километара до Иришког венца, како би био "ближи" туристима.
1
Фото: Дневник/ Р. Хаџић

Вучић је, са власником и директором хотела Милинком Цицмилом и запосленима, обишао комплекс који је отворен у септембру, а простире се на 29.000 квадратних метара.

Констатујући да је хотел јако леп, Вучић је рекао да је у њега уложено 28 милиона евра и да је део дала држава.

"То је заслужило подршку државе и добило је подршку државе", нагласио је Вучић.

Фото: Танјуг/З. Жестић/Фрушке терме

Каже да је за њега важно да наши грађани више неће морати да иду у мађарске и словеначке бање и додао да је уверен да ће више људи долазити овде.

Хотел располаже са 205 соба и апартмана, од којих су четири собе прилагођене особама са инвалидитетом.

Фото: Танјуг/З. Жестић/Фрушке терме

Термални спа центар се простире на 7.500 квадратних метара са 12 сауна и парних купатила и осам базена са термо-минералном водом укупне водене површине око 1.500 квадратних метара.

Фото: Танјуг/З. Жестић/Фрушке терме

Хотелски комплекс "Фрушке терме" део је Promont Group DOO који у оквиру свог пословања поседују и Хотел "Premier Aqua" и етно комплекс "Врдничка кула".

Хотел су са председником обишли и министар пољопривреде Бранислав Недимовић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, директор "Србија гаса" Душан Бајатовић.

Фото: Дневник/ Р. Хаџић
Фото: Дневник/ Р. Хаџић
Фото: Дневник/ Р. Хаџић
Фото: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

EUR/RSD 117.0746
Најновије вести