Баношторци реновирају игралиште

Фудбалри пролетера из Баноштра успешно су завршили сезону у Новосадској лиги, при врху су, на шестом месту, иако су као домаћини јесенас играли у Сусеку , Раковцу, Черевићу, али и у Руменки.

 Одмах после завршетка сезоне управа клуба предвођена неуморним Сашом Бајрићем увелико ради на реновирању постојећег фудбалског терена како би спремни дочекали наставак првенства и играли пред својом публиком.Управо зато терен је и проширен и продужен. У последњих дана прошле године док је време дозвољавало одржане су добровољне радне акције, урађени су земљани радови, ископани су канали за дренажу, нивелисан је терен и постављени су нови бусени.

У плану је да до почетка првенства уреде и свлачионице за играче и службена лица као и да се догради део за гледаоце.Свакако треба нагласити да су свој велики допринос поред управе и симпатизера клуба дали и сами играчи попут Бројчина, Лаловића, Бошњаковића и других.Међу онима који су препознали резултате и ентузијазам овог клуба су и фирма „Промонт“ власника Драгана Јанићијевића који је дао свој допринос у виду радних машина и транспорта бусена, а пријатно изненађење за акцијаше приредио је власник пекаре „Класје панонско“ из Черевића, Влада Василић, који је донео богато окрепљење у виду вруће пите са сиром.

На крају можемо да пожелимо светлију будућност и добре спортске резултате овом клубу који није престајао са радом ни у тешким временима, која су на срећу за нама.

Д. Обреновић

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести