Бугари се баш обрадовали Звезди

У табору фудбалера Црвене звезде све мисли окренуте су реванш сусрету другог кола квалфикација за Лигу шампиона,

који је против Валете на програму у уторак. Звезда треба да оправда улогу фаворите, поправи игру и овери визу за даље борбе на европској позорници. Због тога нема много размишјања о потенцијалном противнику у трећем колу, бољим из дуела Лудогорец- Младост, док се посао не обави до краја.

Спортски директор Црвене звезде Блажа Раосављевић је заједно са пословним директором Стефаном Пантовићем био на жребу у Ниону и пренео је основне утиске.

-  Мислим да је у оној скраћеној групи било битно избећи Виторију из Плзена и Копенхаген и то се десило. Остале екипе су у суштини уједначене, тако да било кога да смо извукли исто би било. Дакле, добре утиске носимо из Ниона –истакао је Раосављевић.

Реално, на видику је окршај са представником Бугарске.

-Имају солидну предност из првог сусрета, на корак су од пласмана у ново коло. Бугарски шампион нам није  непознаница јер смо играли већ један меч са њима, тада су победили, али смо наступили у комбинованом саставу. Због тога мислим да су шансе 50:50, а блага предност им је што су искуснији од нас у европским такмичењима- сматра спортски директор.

Изгледа да су и челници Лудогореца, са којима се Раосављевић сусрео на церемонији жреба у Швајцарској, задовољни исходом.

- Нисмо много причали, али стекао сам утисак да им одговара што су нас извукли и да су срећни због тога, јер мисле да ће нас лако проћи. Разговарали смо неких 15 минута, пре свега око техничких детаља, односно доласка наших навијача у Бугарску. Наравно, надамо се да ћемо успешно завршити ово коло и да ћемо озбиљном и одговорном игром прескочити Малтежане. Потом ће на ред доћи организација веома важног сусрета за нас – најавио је Раосављевић.

З. Рангелов

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести