Црвено-белим кошаркашима признање за 600. трофеј

Спортско друштво Црвена звезда одало је на данашњој свечаности признање црвено-белим кошаркашима који су у ризницу донели 600. трофеј освајањем титуле првака Србије у протеклој сезони.

Председник Управног одбора СД Црвена звезда Иван Тодоров уручио је тим поводом првом човеку Кошаркашког клуба Небојши Човићу пехар израђен специјално за ову прилику.

Такође, Човићу је специјалну повељу предао генерални секретар СД Црвена звезда Игор Милојевић.
"Велико ми је задпвољство што сам у име Кошаркашког клуба Црвена звезда примио признање поводом освајања 600. трофеја од оснивања Звезде. Морам да се захвалим људима из Спортског друштва и навијачима, јер ја нисам човек који заборавља 2011. годину и шта се тада све дешавало. Имали сте поверење и стрпљење, није то био лак пут, али хвала вам на томе, као и за сву помоћ и разумевање коју сте имали",  рекао је Човић.

Он је нагласио да су црвено-бели ове сезоне освојили готово све, осим Евролиге, "што и није било реално очекивати".
"Објединили смо све титуле, од пионирске до сениорске селекције, а сви ти трофеји нас обавезују да у сезони 2015/2016, која је за нас почела 1. јула, направимо још већи искорак. ", рекао је Човић.

Он је нагласио да "не воли еуфорију, иако она доноси добру енергију, али је много важније бити реалан".
"Ипак, уверен сам да можемо да остварујемо још боље резултате у кошаркашком клубу, али и генерално, на нивоу целокупног Спортског друштва", закључио је Човић.
(Танјуг)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести