У сусрет Дневниковом турниру: Ракоњац позива асове на петопарац

НОВИ САД: Током 57 година на традиционалном Дневниковом турниру у малом фудбалу играли су многи играчи, који су већ тада или касније додирнули небеске висине. Неки су у више наврата успевали да подигну победнички пехар или буду проглашавани најбољим појединцем.
d
Фото: Ilustracija

Један од њих је и Милан Ракоњац, који је три године заредом, био проглашен за најбољег играча турнира. То га је уврстило у Дневникову кућу легенди.

– Част ми је што сам био део овог такмичења, а посебно када сам први пут био проглашен за најбољег појединца турнира, чиме сам, надам се, оставио трага. Пошло ми је за руком да то урадим још два пута и то са истом екипом, “Цариград”. Састав су чинили углавном играчи с којима сам од малих ногу играо фудбал, пре свега из љубави према овом спорту. Верујем да смо оставили трага у историји Дневниковог турнира. Напоменуо бих да смо за сада једина екипа која је успела да у три различите конкуренције (пионирској, сениорској и ветеранској) да освоји прво место – истакао је Милан Ракоњац и додао: – Позвао бих садашње и бивше фудбалере да учествују на овогодишњем турниру у што већем броју. Уверен сам да ће турнир поново бити добро организован, као и да ће квалитет играча и екипа бити на завидном нивоу. Надам се да ће публика моћи да ужива у свим чарима које са собом носи игра на петопарцу.

Пријаве за учешће на Дневниковом турнуру примаће се до 12. децембра. Играће се током четири викенда. Прве утакмице прелиминарне фазе биће на програму 18. децембра, као и 25. и 26. децембра, а четвртфинала су предвиђена за 8. и 9. јануар 2022. године. Седам дана касније, на програму су полуфинала и финале.

Котизација за сениоре износи 8.000, док је за све остале категорије 6.000 динара. Сама пријава за учешће може да се уплати радним данима од 9 до 14 часова, у канцеларији Агенције „М team sport“, или на жиро рачун 160-384855-05. Додатне информације и пријаве могуће је добити и путем телефона 062/582-023 (Веселин Вилотијевић), или мејла: dnevnikovturnir@gmail.com, Инстаграма (Дневников турнир) и Фејсбука (Дневников турнир).

А. М.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести