ФК Партизан може да региструје нове играче

Фудбалки клуб Партизан је решио један од два велика проблема.Клуб из Хумске добио је дозволу да региструје нове фудбалере, јер су измирене обавезе према некадашњем

тренеру млађих категорија Игору Спасићу, БСК-у из Борче на име рате за Стефана Савића и Филипу Кнежевићу, некадашњем првотимцу, који је тужио клуб због заосталих дуговања.

Партизан је све укупно морао да издвоји из касе око 50.000 евра, од којих је 10.000 за порез на ова три случајева. Дисциплинска комисија ФШ забранила је црно-белима регистрацију појачања у свим узрасним категоријама, јер нису биле плаћене обавезе по пресуди од 15. децембра 2016.
Телеком Србија и ФК Партизан недавно су склопили договор о наставку сарадње, која је била окончана 31. децембра. На тај начин је клуб дошао до средстава којима решава горуће проблеме.

Први, мањи, је окончан, а други... Ту, ипак, све зависи од УЕФА или суда у Лозани.Партизан је добио суспензију наступа у евро-куповима на годину дана због непоштовања финансијког фер-плеја.Ове зиме у Партизан је стигао Леандре Тавамба, договорена је сарадња са Ел Мониром, а ускоро би и Никола Вујадиновић могао да се прикључи црно-белима.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести