Фудбал-вести: Муслин оптужен да је узимао новац од фудбалера Краснодара

Бивши фудбалер Краснодара Олег Самсонов оптужио је српског тренера Славољуба Муслина да је узимао новац од играча како би играли у првој постави.

"Шокиран сам био када сам у Краснодару стављен на трансфер листу и тражио сам да причам са Муслином. Рекао ми је да не рачуна на мене и да мојој позицији доводи играча из Локомотиве. Други фудбалери су ми такође рекли да је Муслин узимао проценат или премије у договору са менаџерима и играчима", рекао је Самсонов, а преноси руски Мач.

Наводе 28-годишњег Самсонова, који је недавно објавио да завршава каријеру, убрзо је демантовао Муслин.

"Глупости су да сам узимао новац од фудбалера. Никада нисам учествовао у трансферима у Краснодару. Самсонов мора да докаже то што говори и спреман сам да заједно одемо на полиграф", поручио је Муслин.

Муслин је тренер Краснодара био од 2010. до 2013. године, а пре тога водио је Бордо, Црвену звезду, Ленс, Левски, Локомотиву из Москве, Амкар, Стандард...

Хофенхајм довео најмлађег тренера у историји Бундеслиге
Немачки фудбалски клуб Хофејнхајм поставио је 28-годишњег Јулијана Нагелсмана за новог тренера тима, саопштено је на сајту.

Нагелсман је потписао уговор до 2019. године и тако постао најмлађи тренер у историји немачког првенства.

Млади стручњак до сада је успешно водио само млађе категорије Хофенхајма, док је са омладинцима био првак Немачке.

Он је наследио Хуба Стивенса и имаће тежак задатак да остави екипу у Бундеслиги, пошто се тренутно налази на 19. месту на табели са само 14 бодова.

Меси поново на терену после операције камена у бубрегу

Најбољи фудбалер света Лионел Меси вратио се тренинзима у Барселони после операције камена у бубрегу, потврдио је данас каталонски клуб.

Месију је тај проблем вукао од децембра прошле године и Светског клупског првенства у Јапану, али га је решио рутинским хируршким захватом.

Аргентинац је због тога пропустио јучерашњи меч Барселоне против Валенсије у реваншу полуфинала Купа краља (1:1).

Повратак на терен очекује се већ у недељу у утакмици са Селтом на Ноу Кампу, када ће Меси имати прилику да са два гола постане први играч у Примери који је постигао 300 голова.

Блан води ПСЖ до 2018. године
Тренер Пари Сен Жермена Лоран Блан потписао је нови двогодишњи уговор и остаће у клубу најмање до 2018. године, саопштено је на сајту француског шампиона.

Легендарни дефанзивац "триколора", касније и селектор предводи Парижане од 2013. године и освојио је две шсампионске титуле један Куп, два Лига купа и три Суперкупа Француске.
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести