БАЧ­КО­ТО­ПОЛ­ЧА­НИ ОБЕЗ­БЕ­ДИ­ЛИ ТРЕ­ЋЕ МЕ­СТО: От­ку­пљен Ћир­ко­ви­ћев уго­вор

Фуд­ба­ле­ри ТСЦ-а су, по­бе­дом над Во­ждов­цем (2:0), прак­тич­но обез­бе­ди­ли тре­ће ме­сто у основ­ном де­лу пр­вен­ства. Од­мах по­сле тед утак­ми­це, из клу­ба је обе­ло­да­ње­но да су ус­пе­ли и да от­ку­пе уго­вор свох тре­нут­но нај­бо­љег игра­ча Алек­сан­дра Ћир­ко­ви­ћа, од ру­ског ти­ма Кри­ла Со­вје­тов. Крил­ни на­па­дач Бач­ко­то­пол­ча­на игра нај­бо­љу се­зо­ну у ка­ри­је­ри и по­стао је пр­ви стре­лац ти­ма, с 11 по­го­да­ка.
тсц
Фото: ТСЦ

- На­шли смо Ћир­ко­ви­ћу пра­во ме­сто - ис­та­као је тре­нер ТСЦ-а Жар­ко Ла­зе­тић. - Си­гур­но је да му од­го­ва­ра то што Пе­тро­вић „сто пу­та“ утр­ча­ва ис­пред ње­га, па он при­ма лоп­ту и оста­ло. Али, у то­ме је и по­ен­та, да сва­ком игра­чу на­ђе­мо нај­бо­љу по­зи­ци­ју. Ћир­ко­ви­ћа смо и от­ку­пи­ли, би­ће наш играч и сле­де­ће се­зо­не, што је ве­ли­ка ствар за Евро­пу. Про­шао је пе­ри­од адап­та­ци­је и по­ка­зао шта све мо­же.

Да све у еки­пи са се­ве­ра Бач­ке не бу­де све са­вр­ше­но, Ла­зе­тић је от­крио и јед­ну ло­шу вест: те­шку по­вре­ду укр­ште­них ли­га­ме­на­та до­и­жи­вео је Ни­ко­ла Ку­ве­љић, дан уочи утак­ми­це с "ви­те­зо­ви­ма".

- Он се по­вре­дио на тре­нин­гу, ка­да је, при­ли­ком до­ско­ка, по­ки­дао  пред­ње укр­ште­не ли­га­мен­те и мо­ра­ће на опе­ра­ци­ју. То је ути­ца­ло на еки­пу, јер смо сви би­ли под ути­ском.

 Г. К.

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести