Деа Ђурђевић одржала предавање фудбалерима Чукаричког

БЕОГРАД: Деа Ђурђевић, популарна телевизијска водитељка, одржала је трибину на стадиону Чукаричког, којој су присуствовали фудбалери и стручни штаб бело-црних а акценат је био на безбедности у саобраћају, уз нагласак да су сви потенцијални учесници и мете током вожње.
ФК Чукарички/Деа Ђурђевић са играчима и стручним штабом ФК Чукарички
Фото: ФК Чукарички/Деа Ђурђевић са играчима и стручним штабом ФК Чукарички

Са друге стране била је "циљна група" младих момака, конкретно најмлађег тима у Супер лиги Србије, саопштено је из ФК Чукаричког.

Претходно је Славиша Брајковић, заменик комесара за безбедност фудбалског клуба Чукарички, говорио о свим сегментима везаним за организацију једне утакмице на стадиону на Бановом брду, са посебним акцентом на мечеве високог ризика и безбедност не само играча, вец свих учесника спортске манифестације.

Деа је већ држала бројне трибине широм Србије, последњу у препуној сали Културног центра у Новом Пазару, али је ова на стадиону на Бановом брду била спечифична, јер је водитељка по први пут говорила пред фудбалерима једног тима.

По први пут у нашем региону одржавамо овакав вид трибине, у једном спортском колективу.

„Желела бих због тога да се захвалим фудбалском клубу Чукарички и свима онима који су нам омогућили да додатно подигнемо свест младих људи о овом сегменту живота. На жалост, имам о чему да вам причам на тему безбедности у саобраћају, желим да покушам да вам нагласим колико је један секунд важан и колико може да вам промени живот”, казала је Деа Ђурђевић у уводном делу своје приче.

„Тако је тај секунд утицао и на мој живот, негативно, због тога сам и желела да са вама поделим своју причу, да се ово ником другом не би догодило”, додала је она.

По завршетку Деиног излагања, уследио је буран аплауз присутних у хали, а потом се гошћи обратио шеф стручног штаба Александар Веселиновић, који је изразио захвалност водитељки што је поделила своју потресну причу и на тај начин упозорила све у Чукаричком да додатно обрате пажњу на сваки моменат током вожње аутомобила, али и ван превозног средства.

Капитен Марко Доцић је Деи Ђурђевић уручио пригодне поклоне, а потом је уследила и заједничка фотографија за успомену на трибину са храбром женом која је, како су лекари нагласили, једна у милион.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести