Ђерлек из Партизана иде у турски Сивас?

Армин Ђерлек, крилни нападач Партизана, на прагу је преласка у турски Сивас, сазнаје Моцартспорт. Турски суперлигаш ће црно-белима платити обештећење, а трансфер је најбоља опција за све стране обзиром да се Ђерлек налази на листи прекобројних код шефа струке, Саве Милошевића.
a
Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Цео трансфер је пред закључењем, Партизан ће од Ђерлекове продаје профитирати, с обзиром на то да је млади фудбалер дошао у Хумску пре две године као слободан играч из ОФК Београда.

Имали су у Хумској 1 велика очекивања од Ђерлека, међутим, није их испунио. За 32 одигране утакмице у дресу Партизана, офанзивни везиста је уписао тек један гол, у Купу Србије и једну асистенцију.

На почетку припрема тренер Милошевић је прецртао Ђерлека и сврстао га у групу играча на које не рачуна, у којој су и Вулићевић, Закарић, Милетић, Николић, док су у међувремену из те групе клуб напустили Валијенте, Нџаи, Георгијевић и Босић.

Ђерлеков уговор са црно-белима истиче наредног лета, па је ово последња прилика за клуб из Хумске да профитира од његовог трансфера.

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести