ФК Војводина: УО подржао Лалатовића и Лазетића

Фудбалски клуб Војводина одржао је седницу Управног одбора након које је издао саопштење за јавност.
fk vojvodina
Фото: ФК Војводина

Како се каже у саопштењу, на седници су поред чланова управе, присутни били још генерални директор клуба Душан Бајатовић, спортски директор Никола Лазетић и шеф стручног штаба Ненад Лалатовић.

Извештај о учињеном током претходне полусезоне поднели су шеф стручног штаба Ненад Лалатовић и спортски директор Никола Лазетић.

Шеф стручног штаба Ненад Лалатовић поднео је исцрпан извештај о раду првог тима и такође, изнео је своје предлоге у вези са трансфер листом и евентуалним појачањима у предстојећем прелазном року. Након дужег излагања, чланови Управног одбора су прихватили његов извештај и пружили му пуну подршку за наставак његовог веома успешног рада, истиче се у саопштењу.

Како стоји у саопштењу Клуба, извештај је поднео и спортски директор Никола Лазетић, који је, између осталог, изразио позитивно мишљење о извештају који је поднео тренер Ненад Лалатовић и сагласио се са његовим виђењем екипе за други део сезоне. Управни одбор је једногласно прихватио и извештај спортског директора, коме је такође пружио пуну подршку за наставак његовог веома успешног рада.

Председник Војислав Гајић нагласио је да се преостали дани до краја ове године морају искористити како би се екипа комплетирала и значајно појачала, са циљем да већ првог дана окупљања уочи почетка припрема за нову сезону, који је заказан за трећи јануар.

Гајић је истовремено нагласио да позиција ФК Војводина на табели на крају ове сезоне једноставно мора бити једна од оних која обезбеђује учешће у европском такмичењу наредне сезоне, те да сви у клубу морају агилно и предано радити како би се тај циљ остварио, а са тиме су се сагласили и сви преостали чланови Управног одбора, наглашено је у саопштењу Клуба.

Уз констатацију да у другом делу сезоне ни у ком смислу не сме бити занемарено ни учешће у Купу Србије, председник Војислав Гајић и преостали чланови Управног одбора једногласно су се сложили да је минула полусезона била веома и изразито успешна, каже се у саопштењу ФК Војводина.

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести