ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ МИЛАН РОДИЋ: Жељан сам нових јубилеја и титула са Црвеном звездом

Фудбалер Црвене звезде Милан Родић изјавио је у Београду да верује да ће "црвено-бели" ове сезоне да освоје Суперлигу и Куп Србије.
s
Фото: ФК Црвена звезда

Родић је пре два дана на мечу са Вождовцем (2:1) у 20. колу СЛС одиграо 300. меч у дресу Црвене звезде.

"Мислим да је огромна ствар одиграти 300 утакмица за највећи клуб на овим просторима. За мене ово има додатну важност, јер сам цео живот звездаш и свестан сам да сам се овим уписао у златну историју клуба. Нема много фудбалера са толико утакмица и трофеја у Звезди, тако да ми је све ово круна каријере. Мени је ово седма година у Звезди и још увек се осећам 'гладно' у смислу јубилеја и трофеја. За то су највише заслужни навијачи. И пре два дана су направили атмосферу о којој ће се дуго причати", рекао је Родић, преноси званични сајт Црвене звезде.

Он је истакао да верује да Црвена звезде може ове сезоне да освоји "дуплу круну".

"Најбољи смо тим у Србији, тако да верујем да ћемо на крају сезоне бити шампиони, уз освојен Куп. Поштујемо све ривале, али знамо чији дрес носимо и да се трофеји у Звезди подразумевају. Вратио се и тренер Владан Милојевић, који је направио велике резултате у претходном мандату и све функционише како треба. Позивам навијаче да наставе да буду уз нас, а ми ћемо им то играма на терену вратити", закључио је Родић.

Црвена звезда се налази на другом месту на табели СЛС са 49 бодова, док је Партизан први са 50. "Црвено-бели" ће у наредном колу СЛС гостовати Новом Пазару.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести