Фудбалери Кабела убедљиви у Краљеву

Фудбалери Кабела прегрмели су прво овојесење гостовање и из Краљева донели сва три бода (2:0).
Ј. Грлић/ Слободан Новаковић (7) рано откључао браву Краљевчана
Фото: Ј. Грлић/ Слободан Новаковић (7) рано откључао браву Краљевчана

Ниједног тренутка Петровић и другови нису дозволили новом прволигашу да се размахне, а податак да је голман Браћ био само неми посматрач прилика на терену, најбоље говори у прилог одличног издања ученика тренера Зорана Васиљевића.

- Презадовољан сам приказаном игром и ефикасношћу, не само у овом, већ и у претходном сусрету с Дубочицом - јасан је био Васиљевић. - Коначно су, за разлику од последња четири кола из прошле сезоне када нисмо постигли ни један гол, наши нападачи наштимовали нишанске справе. Радујем се што нам је офанзивна игра којој тежимо донела прву овогодишњу победу у гостима.

Кабел је утакмицу са Слогом отворио како се само пожелети могло.

- Кренули смо од почетка агресивно и већ у другом минуту стигли до предности. Заслуге за вођство припадају Месаровићу, који је упутио одлични пас ка Видакову, као и искусном стрелцу Слободану Новаковићу. Сигурно се  шок због рано примљеног гола негативно одразио на домаћина, који није до краја утакмице успео да се опорави, штавише, играо је подређену улогу.

Пропустио је Кабел да већ у првом делу сусрета осигура победу.

- Постигнути гол улио нам је додатну сигурност. На прави начин показали смо снагу јаког колектива, одиграли тактички дисциплиновано и ни једног тренутка нисмо одступили од договора. Пред одлазак у Краљево имали смо циљ и до у танчине претворили смо га у дело. Имали смо до одласка на одмор две-три ситуације да све решимо, али и овако морамо да будемо задовољни, јер имамо стопостотни учинак у прва два кола.

Све наде домаћина голом је развејао Зоран Караћ.

- Свесно сам га, због тактичких разлога, оставио на клупи, а убацио га у игру у правом тренутку. На прави начин се одужио мајсторским голом, којим је отклонио сваку неизвесност око коначног победника. Једноставно, у екипи коју чине спој искуства и младости, није било слабог места, што нам је донео заслужену победу.

Екипа Кабела у петак дочекује још једног новајлију у лиги, екипу Радничког из Сремске Митровице.

- Биће то нови изазов и прилика да квалитетном игром поправимо бодовни салдо. У резултатском смо налету и ако будемо играли на истом нивоу као у прве две рунде, моћи ћемо да се надамо новом успеху - истакао је Зоран Васиљевић. 

М. Поповић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести