ФУДБАЛЕРИ ТСЦ –А ДАНАС ГОСТУЈУ У КРУШЕВЦУ: Враћа се Стојић, голман Илић неизвестан

Фудбалери ТСЦ –а архивирали су пораз од Црвене звезде у дербију 23. кола Суперлиге Србије и окренули се новим изазоима и спремно очекују данашње гостовање у Крушевцу уверени да ће освојити нове бодове.
1
Фото:  Немања Стојић је издржао казну, фото: ТСЦ

- Гостовања у Крушевцу увек су била тешка – каже шеф стручног штаба ТСЦ –а Жарко Лазетић – Крушевљани су у успону, добро изгледју на терну, имају искусног тренера који зна шта хоће.У овом тренутку имају вероватно најбољу транзицију у нашем првенству. Уиграли су се током припрема и свесни смо да нас чека озбиљна и захтевна утакмица, на којој морамо бити врло опрезни и организовани -  рекао је Лазетић.

Стуб одбране Немања Стојић је издржао казну због четири жута картона и враћа се у тим.

- Биће нам то једна од најбитнијих утакмица у овој полусезони, поготову што долази после пораза од Звезде, Напредак је показао изузетан квалитет у пролећном делу, озбиљан су противник са добрим играчима - констатовао је Стојић и додао: - Анализирали смо њихову игру ове полусезоне и уочили да скоро сваку транзицију решавају или стопостотном приликом или голом. Морамо бити обазриви и  убојитији него до сада и покушаћемо да утакмицу решимо што раније.   

Здравствена ситуација у табору Тополчана је нешто боља, али и даље тим није комплетан.

- Стојић и Шош се враћају – рапортира Лазетић. - Влалукин полако улази у ритам, а Ђорђевић се прикључује тренинзима. Ћалушич је и даље ван строја, као и Цветковић, а Антонић има  четврти картон и мора да паузира, а голман Илић је на утакмици са Звездом добио јак ударац и под знаком питања, видећемо непосредно пред меч дали ће бити спреман. Неће бити проблема, Симић  је у припремном периоду бранио добро и жељно чека шансу.

  Данашњи меч између Напретка и ТСЦ –а игра се у 16 сати у Крушевцу, а пренос је на Пемијум 1 каналу Арена спорта.

 Г. Ковач

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести