Годишња скупштина ветерана ФК Војводина: Уместо секције - удружење

У Фудбалском центру „Вујадин Бошков“ у присуству делегата и ужег руководства новосадског Суперлигаша одржана је редовна Скупштина секције ветерана Војводине.
fk vojvodina logo
Фото: Dnevnik.rs

Председник секције Васа Пушибрк и пословни секретар и благајник Цвијан Савковић предочили су члановима годишње извештаје о раду, финансијски и извештај о плановима за наредни период који су једногласно усвојени.

„Били смо присутни у свим активностима клуба, сходно финансијским  могућностима помагали двојици ветерана, одиграли неколико пријатељских утакмица, учврстили сарадњу са неколико клубова, и јеврејском општином у Новом Саду. Ради бољег функиционисања и рада  у прилици смо да се ради бољег и ефикаснијег рада преструктуирамо у Спортско удружење ветерана фудбалског клуба Војводина, уз захвалност управи на одличној сарадњи“, рекао је Пушибрк.

Делегати су са одобравањем прихватили нови предлог, једногласно подржали  оснивачки акт, нови статут и руководство на чијем челу ће бити председник Миладин Пураћ. Председник удружења је Васа Пушибрк, УО чине Васа Пушибрк, Радивоје Радосав, Цвијан Савковић и Миленко Рацић. У Надзорни одбор именовани су: Душан Аћимовић, Ласло Леринц и др Владимир Вишковић. 

Прва наредна акција је учешће на организовању Меморијалног 36 по реду турнира Стеван Нештицки, а председник организационог одбора је  Живан Крстоношић.

М. По.  

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести