Графичар филијала Црвене звезде - Пижон кординатор

БЕОГРАД: Београдски трећелигаш Графичар биће филијала фудбалског клуба Црвене звезда, пошто је данас потписана сарадња између два клуба.
graficar, crvenazvezdafk
Фото: crvenazvezdafk.com

Црвено-бели, после шест година и раскида са Сопотом, поново имају филијалу где ће млади фудбалери стицати сениорско искуство.
"Ово је лепа прилика да овим чином потврдимо веома успешну сарадњу са Графичаром. Наше опредељење је да нам Графичар буде филајала у којој ће наши млади играчи стицати сениорско искуство и припремати се за улогу у Црвеној звезди. Због тога смо веома поносни, у протеклој години све је добро функционисало и верујем да цге овим споразумом сарадња бити унапредена", рекао је председник Звезде Светозар Мијаиловић.
Како је саопштено, комплатна инфраструктура Црвене звезде биће у служби Графичара и његових екипа, док је за кординатора изабран легендарни Звездин капитен Владимир Петровић Пижон - четврта "Звездина звезда".
Ове сезоне седморица фудбалера Звезде уступљена су Графичару - Александар Станковић, Алекса Терзић, Вељко Николић, Немања Стојић, Слађан Ракић, Југ Станојев и Стефан Цветковић.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести