Лалатовић и играчи Војводине поновили захтеве

По завршетку сусрета између фудбалера Војводине и Мачве (1:0), представницима медија прво се обратио Драган Аничић, тренер Шапчана.
ф
Фото: Dnevnik.rs

- Честитам Војводини на победи јер је била бољи тим на терену - рекао је Аничић. - Проблеми с којима се ми суочавамо су и већи од оних које имају Новосађани, али сам задовољан што су моји момци пружили добру игру и донекле намучили ривала. Ипак, црвено-бели су имали више прилика и заслужили су читав плен, а ми смо показали да се не бисмо налазили на зачељу табеле, да је ситуација у нашем клубу макар мало боља,

Потом су у прес-салу ушли тренер Ненад Лалатовић, комплетан играчки кадар, као и сви чланови стручног штаба ФК Војводина. У њихово име, јавности се обратио Лалатовић, који је поновио ставове које је износио и током претходних дана.

- Честитам играчима обе екипе на приказаној игри, а мојим фудбалерима на новој победи, која нам омогућује да макар на два сата поново будемо другопласирани тим на табели Суперлиге - нагласио је Лалатовић. - Поносан сам што сам тренер оваквим момцима, који проливају зној и крв бранећи боје и грб ФК Војводина. Позивам Душана Бајатовића да испуни дато обећање које изрекао пред овим играчима и исплати им плате, премије и награде за освојен трофеј у Купу Србије и излазак у Европу, како бисмо мирно дочекали крај јесењег дела сезоне и задовољни отишли на зимски одмор. Очекујемо да исплати и плате радницима у ФЦ “Вујадин Бошков”, јер иду празници, а они су својим укупним ангажманом заслужили да им они прођу уз осмехе и онако како то и приличи.

Текст и фото: А. Предојевић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести