Мијатовић: Саво велики партизановац, даће све од себе...

БЕОГРАД: Прослављени фудбалер Партизана Предраг Мијатовић изјавио је вечерас да је веома срећан што је његов некадашњи саиграч и цимер Саво Милошевић постао тренер црно-белих и поручио да је сигуран како ће дати све од себе да ствари доведе у ред.
Predrag Mijatović Foto: youtube/printscreen
Фото: Youtube Printscreen

"Мени је лично драго што је Саво постао тренер Партизана. Знам да је последњих година имао амбиције да крене у те воде и желим му све најбоље и пуно среће. Сигуран сам да ће урадити све што је у његовој моћи да доведе све у најбољи могући ред. Велика је то ствар за њега, на самом почетку тренерске каријере, били смо цимери, познајем га добро, знам да ће дати све од себе. Велики је партизановац, воли фудбал", рекао је Мијатовић новинарима у хотелу Метропол.

На питање да ли и он функционерску каријеру може да замени тренерском попут Драгана Стојковића и сад Саве Милошевића, Мијатовић је рекао.

"Неки су кренули једним током па се вратили, једино је Дејо Савићевић обрнуто. Сад је председник Савеза, сигуран сам да више неће бити тренер, што могу да кажем и за себе, јер да би једног дана гајио наду да будеш тренер мораш да добијеш лиценцу. А ја је нећу имати, тако да моја тренерска каријера не долази у обзир", истакао је он.

Он је додао да ове сезоне није много пратио игре Партизана, али да се нада да ће се његов некадашњи клуб поново вратити на врх.

"Партизан је имао пуно проблема, нисам баш најбоље упућен јер ја као партизановац желим да увек буде први, нажалост то је немогуће. Партизан је имао сјајне године, сад је Звезда на врху, али сигуран сам да ће Партизан опет. Исто важи и за Реал, урадили су нешто што нико никад неће, три заредом Лиге шампиона. Ове сезоне су кикснули, али, нормалан је то процес, сад иде нова генерација и новуи успеси. Драго ми је што се Зидан вратио, али волео бих да знам што је уопште одлазио", констатовао је бивши ас Реала.

Мијатовић је додао да би волео да Лука Јовић буде његов наследник у Реалу, искористио је прилику да честита Душану Тадићу на сјајним играма, пожелео му да освоји Лигу шампиона са Ајаксом и обећао да ће му савет за мечеве против Јувентуса у четвртфиналу Лиге шампиона дати у четири ока.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести