Милошевић: Имали смо добар однос од старта меча

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић био је задовољан после победе свог тима против Инђије у 16. колу Суперлиге.
milosevic, tanjug
Фото: Tanjug/D.Kujundžić, arhiva

Црно-бели у Хумској славили су са 3:0, а тријумф је остао у сенци повреде Александра Шћекића, који је био стрелац другог гола.

"Први пут да идемо на одмор, а да будемо задовољни. Честитам момцима на победи, остаје жал за повредом Шћекића. Коштала нас је ова победа баш скупо. Колено је у питању, у окрету се повредио, није ударац. Сам се повредио", рекао је Милошевић новинарима после меча.

Црно-бели су касније саопштили да повреда Шћекића није теже природе и да му је стављена мека мобилизација и упућен је на лечење у клуб.

Милошевић се потом осврнуо и на издање свог тима.

"Имали смо добар однос од почетка. Видело се и логично је, да немамо тај адреналин и ту енергију као у Манчестеру. Момци су све надокнадили на терену. Поновили се оно што смо знали, да када на време постигнемо гол, релативно лако приведемо утакмицу крају. То је кључ", казао је он.

Трећи гол на мечу постигао је Такума Асано са пенала, што му је први гол у Суперлиги, а Милошевић је похвалио Сејдубу Суму што је извођење пенала препустио Јапанцу.

"Драго ми је и због Асана. Данас му је и рођендан, честитали смо му већ. Похвалио бих и поступак Суме. То су ствари које нам требају да бисмо наставили да градимо озбиљан тим", закључио је Милошевић.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести