ШАМПИОН СИГУРАН ПРОТИВ ИМТ-А НА ПУТУ ДО НОВИХ БОДОВА Звездина младост на делу

Актуелни првак Србије и лидер на табели Суперлиге, тим Црвене звезде, није имао превише проблема у дуелу с фудбалерима ИМТ-а. Ученици тренера Владана Милојевића, баш као што је то било и очекивано, уписали су нове бодове, а за њихово освајање била су им довољна два гола у мрежи голмана “тракториста” Александра Кнежевића.
1
Фото: ФК Црвена звезда/Хванг (66) честита Шљивићу на постигнутом поготку

Постигли су их млади Јован Шљивић и искусни Милан Родић, па су црвено-бели задржали предност од четири бода у односу на другопласирани Партизан, Шеф струке црвено-белог тима овако је прокоменатрисао нову победу екипе на чијем је челу:

- Добро смо отворили утакмицу и рано постигли гол – истакао је он. – Имали смо још неколико прилика у другом полувремену, али су нам недостајала боља решења како бисмо их претворили у још неки погодак. Искрено, није ми се допао ноншалантни став у офанзивној трећини терена, јер смо лако губили лопту и стајали далеко од играча. ИМТ је био доста добар у транзицији, дозволили смо му то, што ћемо свакако морати да исправимо. Победи се, ипак, „не гледа у зубе”, најважнија су три освојена бода. Захваљујем се дивним навијачима који су дошли да нас бодре, без обзира на то што је био радни дан.

Утакмицу је Црвена звезда завршила чак са шесторицом бонус играча на терену, а тренер је посебно био задовољан због чињенице да се млади Јован Шљивић уписао у листу стрелаца.

– На терену је било заиста много младих играча, који су будућност нашег клуба. Наш задатак је да пронађемо довољно времена и простора за њих. Срећан сам због Шљивићевог гола, јер јако је лепо када млад играч затресе мрежу – закључио је Владан Милојевић.

А. П.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести