СЛАВНИ ТРЕНЕР НЕЋЕ „КАРИОКЕ“, ХОЋЕ ДА ОСТАНЕ У МАДРИДУ Карло Анћелоти би да продужи уговор са Реалом

МАДРИД: Тренер Реала Карло Анћелоти могао би на крају сезоне да продужи уговор са мадридским клубом иако је обећао челницима Фудбалског савеза Бразила да ће преузети национални тим ове земље, преноси шпански Ас.
s
Фото: Youtube printscreen/Sky Sports Retro

Анћелоти има уговор са Реалом до јуна наредне године. Шпански и бразилски медији су објавили пре неколико месеци да је италијански стручњак пристао да од јуна наредне године води репрезентацију Бразила. Ас наводи да је Анћелоти променио мишљење и да је наводно поручио руководству ФС Бразила да је Реал његов приоритет и додао да чека понуду мадридског клуба за наставак сарадње. Шпански медији наводе да италијански тренер пре коначне одлуке жели да саслуша и мишљење своје породице.

"Анћелоти је у фази каријере када му новац није приоритет, већ репутација и поштовање које ужива у Реалу како од управе клуба тако и од навијача. Такође, бројне афере у ФС Бразила су фактори који удаљавају Анћелотија од места селектора ове земље", наводи се у тексту Аса.

Анћелоти (64) је водио Реал од 2013. до 2015. године, а мадридски клуб је поново преузео 2021. Са Реалом је у два мандата освојио 10 трофеја.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести