ТСЦ ЛАКО ПОБЕДИО ЛУЧАНСКУ МЛАДОСТ: Тополчани близу европског модела

Фудбалери ТСЦ –а победом над Младошћу (4:1) учврстили су се на трећем мету Суперлигашке табеле, тренутно имају чак 11 бодова више од четвртопласираног Чукаричког, па тешко је веровати да до краја првенства могу да изгубе позицију која води у  квалификације за Лигу Европе.
1
Фото:  Александар Ћирковић је постигао два гола против Лучанаца, фото: ТСЦ

Одиграли су Тополчани против Лучанаца одличан меч још једном доказали квалитет, мада е мора рећи да су се плао – бели прибојавали окршаја. Одличан је био Ћирковић, али и остали играчи дали су пун допринос.

– Одиграли смо добру утакмицу – каже тренер ТСЦ –а Жарко Лазетић. – Брзо смо постигли гол И онда је све било лакше. Измене у другом полувремену допринеле су још бољој игри, постигли смо три гола. Брижљио смо припремали меч, одлучио сам се за играче који могу да мењају места, да играју пресинг и да су добри на лопти. И погодили смо. То не значи да у наредним колима неће бити другачије, можда ћемо већ у следећем колу играти са класичним шпицем. Све зависи од противника. Тежимо да се приближимо европском моделу фудбала, да играмо интензивни фудбал. Трудимо се да тако и тренирамо,а наш циљ је да понмово изађемо у Европу и да будемо још конкурентнији.

 До Европе има временаи тешко је да ће она измаћи ТСЦ –у , али  је Лазетић уверен да екипа неће прерано на одмор.

– Имамо прегршт мотива и циљеве – тврди Лазетић. – До краја је у оптицају 36 бодова,а желимо да их освојимо што више, да напрдујемо. И у овом првентву смо лансирали неколико нових играча, против Младости имали смо у тиму три бонуса и то на осетљивим местима, голман, штопер, нападач (Илић, Крстић, Пантовић), чекамо да се врати и Матеја Ђорђевић.Ретко која екипа има то сем Вождовца.

 Тополчани већ у суботу гостују Спартаку у Суботици(18).

Г. Ковач

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести