Вељко Пауновић задовољан игром Рединга

Екипа Рединга прави је хит овогодишњег издања енглеског Чемпионшипа, а српски менаџер Вељко Пауновић одушевио је острвску јавност а после победе над Блекбурном у гостима (4:2) говорио је о томе да тим има још места за напредак, јављ Ппортал Србија данас.
v
Фото: Youtube Printscreen

- Рекао бих да је ово била наша најкомплетнија победа до сада. Били смо тим који је диктирао темпо од почетка до краја. У претходним утакмицама нисмо тако брзо кретали, па смо сада урадили нешто по том питању – постигли смо брза три гола. Морали смо да победимо у оба полувремена и то смо успели - изјавио је Вељко Пауновић за званични сајт клуба после победе од 4:2 против Блекбурн Роверса.

- Веома сам задовољан нашим наступом јер тим не реагује само кад му се скрене пажња да нешто није у реду, већ сами виде шта треба да се поправи и раде на томе. Сваки аспекат игре може да се унапреди - то је култура коју гајимо овде у Редингу. Сада се опорављамо и припремамо за Ковентри - закључио је некадашњи тренер Чикаго Фајера и селектор младе репрезентације Србије.

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести