(ВИДЕО) ЦРНО-БЕЛИ КАДЕТИ ЗАБЛИСТАЛИ Партизан савладао Манчестер сити и пласирао се у полуфинале "Купа Будућности"

​​​​​​​Изабраници Ђорђија Ћетковића савладали фаворизоване "Грађане"
s
Фото: printscreen instagram os_fkpartizan

Кадети Партизана постигли су невероватан успех пошто су у полуфиналу "Купа Будућности" који се одржава у Амстердаму савладали  Манчестер сити са 2:0 и пласирали се у полуфинале такмичења.

Изабраници Ђорђија Ћетковића су до победе над "Грађанима" дошли головима Грбовића и Макевића, те ће им након тога Андерлехт бити противник у борби за финале.

У групи са црно-белима налазили су се још и Ајакс и мексичка Пачука, а амстердамски клуб је уз Партизан изборио пролаз у наредну фазу.

Партизан је меч са Ситијем завршио са деветорицом на терену, а дуел су започели у следећем саставу: Јовановић, Радосављевић, Радић, Зупањац, Љубојевић, Аџић, Макевић, Мартиновић, Бајрамовић, Ђуровић, Костић.

Поменути турнир - "Куп Будућности", добио је такав назив јер се утакмице играју по будућим правилима. Наиме, време се зауставља код сваког прекида, игра се два пута по 20 минута, аут се изводи ногом, код слободног ударца дозвољено је да играч поведе лопту, а не да директно шутира на гол. Уз све то, дозвољен је и неограничен број измена.

(Телеграф.рс)

 

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести