Из Белека у Европу

(Од нашег специјалног извештача) Фудбалери Војводине су после целодневног путовања из Београда и преко Истанбула у вечерњим сатима допутовали у турско летовалиште Белек

где ће у наредних 15 дана наставити са припремама за пролећни део сезоне.

Тренер Војводине Ненад Лалатовић на окупу има укупно 26 фудбалера, али је занимњиво да је међу њима и доста новајлија. Од најстаријих првотимаца, Милан Степанов, није кренуо са екипом због лакше повреде и он ће у Новом Саду ићи на терепије,а уједно и тренирати по препоруци лекара.

Новајлије су да подсетимо Дејан Мелег, Милан Миленковић, Немања Милетић, Душан Јованчић и Филип Малбашић који ће покушати да се наметну у припремном периоду.  Новосађане је у Белеку сачекало пријатно и топло време, негде око  15 степени, али су имали проблема у Истанбулу, где је падао густ снег. И од раније у црвено белом табору знају да су терени у Турској изванредно прирпемљени што улива наду да ће рад и контролне утакмице протећи у оптималним условима.

Екипа Војводине смештена је у луксузоном хотелу Сусеси, који има и сопствени спортски центар тако да ће и са те стране организација тренинга бити олакшана јер се неће дуго путовати.  - Очекује нас жесток рад у Белеку - објашњава тренер Ненад Лалатовић. - Пролеће ће бити дугачко и напорно, морамо бити потпуно спремни. Наш циљ се зна а то је Европа,а имамо два пута један једа  у првенству стигнемо до места који води ка међународниом такмичења,а други Куп, који је у овопм тренутку можда и реалнији.

Прву утакмицу Новосађани ће одиграти већ сутра, а ривал ће им бити екипа украјинске Полександрије.

А. Предојевић

 

 

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести