Каћанима само комплименти

Пред дуеле рукометаша Војводине и Југовића традиционално се ствара посебна тензија у навијачким таборима, а рукометаши се спремају за такве окршаје другачије него пред остале.

 Комшијски дербији увек су имали посебан значај и шмек, а победнички табор навијача “боцкао” је онај други до следеће утакмице. Играчи Воше одвојени су од свега и мирно се припремају за утакмицу 4. кола плеј - офа. Мирни су и, кажу, максимално спремни за окршај, а  позивају своје навијаче да их максимално бодре са трибина хале на Сланој бари.

Све бољи пивот Зоран Николић не преза од дуела и ривала и одлично игра у оба правца.

- Играли смо у СЕХА лиги и групној фази Лиге Европе и могу рећи да је велика разлика између та два такмичења и нашег домаћег. Међутим, обе те лиге су нам и те како добро дошле за прпрему за наш плеј - оф - отворено је рекао Николић.

Да ли прихватате констатацију да је Војводина најквалтетнија у Србији?

- То је тачно, иза нас су Спартак Војпут и Југовић. Међутим, ми имамо више искуства и много лакше се носимо с ривалима у плеј – офу у односу на највеће конкуренте.

Какво је ваше мишљење о Југовићу?

- То је екипа о којој се прича. Млади су, полетни и жељни доказивања. Веома су неугодни и морамо ући у утакмицу са 120 посто могућности. Наравно, надамо се позитивном резултату. Знамо шта су жеље Каћана, али тешко ће их остварити.С наше стране све најлепше о ривалу, с тим што више од тога неће добити.

Одакле вам прети највећа опасност?

- Они су јаки као колекив, мада имају неколико одличних појединаца. Дошао им је Перовић, ту су Белош и голман Милосављев. Борбеност у одбрани им је кључни фактор,с тим што смо ми квалитетнији састав и што ћемо потврдити на терену - нагласио је Николић.

Утакмица се игра у СЦ Слана бара од 18 часова, а улазница кошта 200 динара.

М. Павловић

 

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести