КЛС: Мега је спремна на све, сада Партизан фаворит

Тренер кошаркаша Партизана Александар Џикић изјавио је данас да очекује занимљив меч против Мега Лекса, који ће одлучити о првом месту у Б групи,

пласману у АБА лигу наредне сезоне и избегавању Црвене звезде у полуфиналу плеј-офа.

"Сигурно је да ће утакмица бити занимљива, тешка за обе екипе. Мега има талента и квалитета, а последњу утакмицу смо ми добили, тако да очекујем да су спремни на све како би победили. Надамо се великој подрšци навијача", изјавио је Џикић за сајт клуба.

Партизан и Мега Лекс састаће се пети пут ове сезоне, а тим Дејана Милојевића има скор 3-1, две победе у АБА лиги и у финалу Купа Радивоја Кораћа.

Партизан је славио у првом мечу у Суперлиги 85:81, па му је за прво место довољан и пораз мањи од четири разлике.

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је данас да његов тим мора да извуче поуке из претходног дуела са Партизаном како би дошао до победе и евенталног првог места у групи.

"Очекује нас екипа која је сигурно фаворит за прво место у групи и један од фаворита за титулу. Доласком Новице Величковића су се пуно појачали. Показао је колико знаци за екипу и у претходном сусрету је био одлуцујуци фактор у победи Партизана. Потребно је да извучемо поуке из тог меча како бисмо дошли до победе и првог места у групи за лакшег противника у полуфиналу“, рекао је Милојевић за сајт клуба.

Капитен Мега Лекса Раде Загорац истакао је да екипа у добром ритму дочекује утакмицу са Партизаном.

"За нас је то у неку руку утакмица сезоне, јуримо победу од преко четири поена разлике и самим тим прво место у групи. У првом мечу су нас надиграли и заслужено победили. Надам се да ћемо им пружити добар одговор у суботу, закључио је Загорац.

Утакмица између Партизана и Мега Лекса игра се сутра од 21 сат у дворани Александар Николић.

Распоред 5. кола Суперлиге: Субота: Борац - Константин (19), Партизан - Мега Лекс (21). ФМП - Тамиш (13), Металац - Црвена звезда (17).
 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести