Јокић: Асистенција Херису најбоља у животу (видео)

ДЕНВЕР: Српски кошаркаш Никола Јокић признао је да му је асистенција Герију Херису за победу над Оклахомом (127:124) у НБА лиги најбоља у каријери.
Epa (Erik S. Lesser)
Фото: Epa (Erik S. Lesser)

Јокић је 1,4 секунде пре краја, из аута, додавањем једном руком пронашао Хериса који је побегао Раселу Вестбруку и погодио за три поена и велики тријумф Нагетса.

План је би да бацим лоб, али смо ове сезоне већ пробали тако и није нам успело. Вестбрук је мало заспао, дао сам лопту Герију и погодио је. Вероватно сам остварио најбољу асистенцију у животу, рекао је Јокић америчким новинарима после меча.

Јокић је против Тандера дошао до деветог трипл-дабла у каријери, уз 29 поена, 14 асистенција и 13 скокова. Похвале су стигле од саиграча Хериса.

Мислим да сам чак био последњи који је требало да шутне, али ми је “Џокер” дао одличан пас и погодио сам. Пали смо у последњој деоници, али смо извукли победу, закључио је Херис.

Кошаркаши Денвера са скором 27-25 налазе се на осмом месту Западне конференције НБА, тачно изнад црте у зони за плеј-оф, са две победе више од Лос Анђелес Клиперса за који наступају Милош Теодосић и Бобан Марјановић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести