КОШАРКАШИ ВОЈВОДИНЕ ПРОТИВ ЧАЧКА 94 У КЛС Један од кључних дуела

Савршени учинак на последњем турниру АБА 2 лиге у Широком Бријегу донео је Новосађанима друго место пред плеј-оф, али и додатну дозу самопоуздања пред изузетно захтеван период.
АБА лига (Д. Стјепановић)
Фото: АБА лига (Д. Стјепановић)

Већ сутра од 19 часова црвено-беле очекује један од кључних дуела у борби за трофеј у Кошаркашкој лиги Србије (КЛС). Војводина ће у 26. колу домаћег шампионата одмерити снаге са Чачком 94, екипом која је била једно од најпријатнијих изненађења на Купу Радивоја Кораћа, која слови за врло квалитетан састав, поготово пред својим навијачима.

Уколико Војводина слави, биће то велики корак ка првом месту на крају сезоне и историјској титули. Тога је свестан и тренер Милош Исаков-Ковачевић, који је после последњег сусрета против Златибора у АБА 2 лиги мисли моментално усмерио на дуел у хали крај Мораве.

– Следећи ривал је екипа која је играла полуфинале купа Радивоја Кораћа попут нас, и тим који је на свом терену победио и Спартак. Очекује нас изузетно тежак и физички захтеван меч против екипе која је одлично вођена и која користи велики број играча у ротацији. Улазимо у саму завршницу првенства, даћемо све од себе да обрадујемо наше навијаче још једном – истакао је млади стратег.

У првом међусобном сусрету у Новом Саду, Војводина је славила са 89:77.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести