Лалатовић: Бићемо стрпљиви, имамо шансе за пролаз

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас да је његов тим спреман за тежак двомеч са Динамом из Минска и нагласио да има добре шансе за пролаз у плеј-оф квалификација за Лигу Европе.
lalatovic nenad/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/Ненад Лалатовић

"Очекује нас тежак и неизвестан двомеч са Динамом из Минска. То је тим који има квалитет, што доказује последњих неколико година константним учешћима у квалификацијама и играњем у групној фази Лиге Европе", рекао је Лалатовић на конференцији за медије на стадиону Карађорђе.

Према његовим речима, белоруски тим је веома уигран, као и да победник двомеча вероватно неће бити одлучен у Новом Саду.

"О противнику смо добили довољно података, тако да ћемо спремити одговарајућу тактику за сутрашњи меч. Уиграни су, са неколико сјаних појединаца, а посебно им је добра контра и полуконтра. Ми се нећемо залетати, бићемо стрпљиви", истакао је стратег Новосађања и позвао навијаче да испуне трибине стадиона Карађорђе.

"Мислим да нисмо без шанси у овом окршају. Моја екипа је спремна. Немамо кажњених играча. Што се тиче повреда, једино је Ћурко већ дуже одсутан. Очекујемо велики број наших навијача, који ће нам свакако бити важни у овом дуелу", закључио је Лалатовић.

Прва утакмица трећег кола квалификација за Лигу Европе између Војводине и Динамо Минска на програму је сутра од 20 сати на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.
 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести