Лалатовић о Партизану: Желели су, добили су нас

НИШ: Тренер фудбалера нишког Радничког Ненад Лалатовић рекао је данас да не жели да прети Партизану пред дуеле у полуфиналу Купа Србије.
Nenad Lalatovic
Фото: Tanjug

"Нама је било свеједно са ким ћемо играти у полуфиналу. Сматрам да су сви клубови који су дошли до ове фазе веома квалитетни. Нисмо они који воле да прете преко медија, већ желимо да на терену покажемо ко смо. Партизан је желео да добије Раднички, у изјавама то су наглашавали Стојковић и Вазура, тако да могу само да им поручим да су нас и добили", рекао је Лалатовић.

Према његовим речима свима у Радничком је част што су дошли до места међу четири најбоља тима у националном купу.

"Они су квалитетан тим и браниоци трофеја у овом такмичењу. Раднички неће да прети медијски било коме, јер ми само желимо да играмо квалитетан фудбал и да се надмећемо са реномираним ривалом. Никога се не плашимо и нека победи бољи. Партизан свом спортском сектору за једну сезону даје петогодишњи буџет стручног штаба и играча Радничког".

Подсетио је и да само два играча Партизана зарађују као цео тим Радничког, али да такав податак никога не може да поколеба.

"Увек играмо на победу. Напоменуо бих и да изузетно поштујем Сава Милошевића, као и фудбалере Партизана, али могу да обећам да ћемо дати све од себе да победимо и играмо у финалу Купа Србије", закључио је он

Прва утакмица игра се у Београду 17. априла, реванш је у Нишу 15. маја, док други полуфинални пар чине Црвена звезда и Младост из Лучана.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести