Лалатовић: Задовољан сам урађеним у прелазном року

Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да је задовољан одрађеним прелазним роком и поручио да очекује још два играча како би екипа била комплетирана.

Српски шампион до сада је ангажовао Нигеријца Гболахана Саламија, десног бека крушевачког Напретка Милоша Цветковића, бивше играче клуба Александра Луковића и Душана Анђелковића, искусног везисту Сашу Стојановића, као и нападача селекције Антигве и Барбуде Џошуу Паркера.

"Могу да будем задовољан новајлијама, потребан нам је још једна играч на крилу, јер имамо само тројицу, а можда и један везни. Жао ми је што Крунић још није договорио прелазак код нас, јер постоји проблем са менаџером. Њему то не иде у прилог, у претходних шест месеци није имао велику минутажу, и поред велике жеље да дође у клуб као што је Црвена звезда", рекао је Лалатовић на стадиону "Рајко Митић" уочи поласка црвено-белих на припреме у Словенију.

Звезда ће бити 10 дана на припремама у Термама Чатеж где ће одиграти три пријатељске утакмице против Копра, Алкарана и Толмина.

Лалатовић је повео 29 играча, али не и последње појачање Нигеријца Гболахана Саламија, који ће остати у Београду због проблема са визом.
"Жао ми је што неће бити са екипом у Словенији, радиће по посебном програму. Прикључиће нам се на припремана у Турској", навео је Лалатовић.

Он је додао да још не зна да ли је његова екипа јача у односу на почетак сезоне.

Лалатовић се осврну на изјаву тренера Партизана Марка Николића, који је прокометарисао најављен поход вечитог ривала на 15 победа у наставку шампионата.

"Никада нисам то рекао и обећао, већ да ће моји играчи дати све од себе како би то остварили. Ко још може да обећа 15 победа, покушаћемо то да остваримо, иако ће бити много тешко", рекао је Лалатовић.

Тренер црвено-белих потврвдио да Дарко Лазовић преговора са Ђеновом, али и да је уверен да ће крилни нападач последњих шест месеци у уговору одрадити максимално.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести