Лампоне брани пехар, конкуренција изузетна

У недељу почиње 54. традиционални „Дневников” турнир у малом фудбалу. Пехар код сениор брани екипа Лампоне Меридиан Флајинг дачман, која је на претходној нашој манифестацији у финалу,

 после  великих узбушеђења, победила Селтекс друштво (4:3). Интерсанто је да ће и победници са претходног турнира у млађим категоријам  учествовати на ревији, али не сви у својим категоријама. Да потсетимо, Кућерак брани прво место у конкуренцији кадета, али ће овог пута имати  великог ривала у екипи Здрава храна Гуд лајф, која је минуле године била  најбоља код пионира. И победник код млађих пионира Ауто сервис Дуки играће у нешто старијој категорији – пионирској.После неколико година паузе у званичном програму су и ветерани, који најављу изузетне јаке саставе.

Екипа Лампоне Меридиан брани титулу,али неће имати ни мало лак задатак да сачува пехар пошто је конкуренција изузетна. Неколико тимова у својим редовима имају праве мајсторе малог фудбала и имају победничке амбиције.Ту пре свега мислимо на екипу Бели двори, за које ће играти и фудбалер Црвене звезде Срђан Плавишић, екипа Кафана код Чика Јове најављује у својим редовима репрезентативца и првотимца Селте  Немању Радоју,а  врло јак састав ће имати и екипа Пет пријатеља, која је тријумфовала на нашем турниру пре две године. Ту  је и екипа Бровел виљушари, која је на паланачком турниру елиминисала Лампоне . 

Играће се по истом систему као и ранијих година са три екипе у групи,а у даља такмичења ће по две најбоље ,а у неким категоријама и трећепласирани тимови ће добити шансу да наставе борбе за наше трофеје.  Турнир се игра у малој сали Спенса, где  играчи имају врхунске услове за такмичење. У сарадњњи са Спенсом, договорили смо се да се хала редовно чисти, што није био увек случај у ранијим годинама да има озвучење и да семафор ради.
Пропозиције су остале готово исте као и током претходних година: играће се с пет играча у пољу и голманом, а једну екипу чини 10 фудбалера.

За сваку утакмицу тимови могу да мењају поставе, али један играч може да наступи само за један тим, без обзира на конкуренцију. У договору са учесницима, увели смо и правило да се после пет прекршаја изводи казнени ударац са девет метара, како бисмо играче заштитили од повреда, али то правило важи само за сениорске тимове, код осталих нисмо ништа променили. 
Игра се  у шест конкуренција: сениори, кадети (2000. и млађи), пионири (2002. и млађи), млађи пионири (2004. и млађи), петлићи (2006. и млађи) и ветерани, играчи старији од 35 година.

Г. Ковач
 

Пријаве и у недељу

Због великог интересовања одлучили смо да пријаве за турнир примамо још и у недељу у малој сали Спенса за време трајања турнира, као и на жиро-рачун КМФ „Блок” 340 - 11011777 - 83, с назнаком за „Дневников” турнир и именом екипе. Екипе су обавезне да учешће пријаве организаторима за записничким столом. 
Ове године котизација за турнир је нешто нижа, тако сениорске екипе за учешће плаћају 10.000 динара, кадети 9.500, пионири 9.000, млађи пионири 8.500 и петлићи 8.000 динара, а за ветеране уписнина износи 7.500 динара.

Програм

Недеља

14.30: Тика така – Футог 04 (мп)
15.05: Неман – РФК Нови Сад (мп)
15.40: Вин фарм – Винарија Милосављевић (п)
16.15: Бачка (Ђурђево) – ФК Борац (п)
16.50: СН трејд Сајлово – Жребчева крв (к)
17.25: ФК Центар – Јуниори Ш (с)
18.00: Нова школа – Ресторан Зак (с)
18.35: Кафе Јединство – Банија Пал (с)
19.10: Кућерак – Здрава храна Гуд лајф (к)
19.45: Енац бар – СТР Заптивач(к)

Уторак

14.30: Кафе бар Херманос Бачка – Неман (мп)
15.05: Завесе Визуел арт – Ново насеље (мп)
15.40: Алмонд – Софекс (п)
16.15: Парадизо – ФК Болесников Посластичарница (п)
16.50: Фасада (Ђурђево) – Братис клуб (п)
17.25: Кафе Стендал – Гранд турс (с)
18.00: Електро тим – МТ тим (с)
18.35: Бровел виљушкари – ВИП мобил (с)
19.10: Фризерски салон Миа – Н + - РТВ Војводина(с)
19.45: Јунит спорт – Е гимназија (к)

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести