Лешњак: Војводина није имала среће ове сезоне

Тренер Чукаричког Милан Лешњак рекао је да очекује веома тешку утакмицу против Војводине у 34. колу Суперлиге Србије, али додао да његов тим жели да настави са серијом победа.

"Психолошки ће то бити најтежа утакмица од кад сам у клубу. Зашто? Обично утакмице после Звезде или Партизана кад се направи добар резултат уљуљкају играче и играчи мисле да је довољно само изаћи на терен како би се узела три бода. Имали смо среће да смо против Партизана и Звезде играли утакмице једну за другом, да смо добро одиграли и да смо награђени резултатом. Тако да што се тиче ангажовања, морамо против Војводине да

одиграмо као на претходна два сусрета", рекао је Лешњак на конференцији за медије на Бановом брду.

Он је нагласио да Војводина није имала среће у овој сезони, иако поседује квалитет и одличне играче.

"Ако посматрамо период од зимске паузе, мислим да Војводина нема довољно среће. Има квалитет, добре играче. Да их је срећа мало више погледала бодовно би отприлике били као и ми. Не би било велике разлике. Максимално смо сконцентрисани и фокусирани да покушамо да направимо најбољи могући резултат", рекао је Лешњак и додао да не може да рачуна на комплетан тим.

"Имамо црвени картон Јанковића, још је играча под суспензијом. То су ствари које се дешавају. Најтеже ми је то што немамо Бојића и што га нећемо имати дужи временски период. Покушаћемо опет са ротацијама.

Поједини играчи ће или имати другу позицију или ће почети, а да нису почињали до сада и тако цемо покушати да извуцемо најбоље за тим, објаснио је Лешњак.

Капитен Чукаричког Иван Матић очекује неизвесну утакмицу и истакао да је Војводина велико име српског фудбала.

"После победа против Партизана и Звезде у неком кратком периоду очекује нас неизвесна утакмица. Војводина је велико име нашег фудбала. Можда имају у последње време кризу резултата. Гледао сам њихов последњи меч, играли су добро, стварали шансе, нису имали среће да забележе победу. Потрудићемо се да наставимо низ, неће бити ни мало лако. Имамо пун респект према Војводини, стварно их много ценимо као екипу и тренера Лалатовића", закључио је Матић.

Утакмица између Чукаричког и Војводине на програму је сутра од 17.30 на стадиону на Бановом брду.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести