Најбољи посебно инспиришу

Рукометаши Војводине отпутовали су у Мађарску где ће у четвртак у Веспрему с домаћином одиграти утакмицу СЕХА лиге. Биће то још један велики испит за Новосађане пошто Мађари још нису

осетили горчину пораза у овом такмичењу. Тренутно воде на табели с 11 победа из исто толико утакмица.

Ученици тренера Ђорђа Ћирковића веома добро знају вредности Веспрема и истичу да се надају квалитетној утакмици и радују се наступу у лепом амбијенту. 
- Сви играчи који су савладали Раднички играће у Веспрему, који је апсолутни владар СЕХА лиге. У Лиги шампиона Мађари су изгубили само један меч и неозбиљно би било да причамо о томе како идемо да их изненадимо. То не значи да ћемо се предати, напротив, вема је важно да пружимо максимум и да видимо колика је разлика између нас и једне од најбољих европских екипа - рекао је тренер Ћирковић.

У минулих месец дана није било проблема с повредама играча, што је велико охрабрење уочи утакмице с мађарском екипом.- Криво ми је  што неке утакмице у СЕХА лиги нисмо добили, али не бих о разлозима, мада сам их више пута саопштио. Играње у СЕХА лиги користимо на прави начин и очекујемо да на пролеће будемо још бољи. Побегли смо с дна табеле, играмо у Лиги Европе, а очекујем да овај дуел буде за уживање. Веспрем је екипа коју је најлакше анализирати, јер увек уради оно што ривалу не одговара - искрен је Ћирковић.

Све бољи пивот Зоран Николић никада се не повлачи пред ривалима. У шали каже да је после дуела са Загребом два дана лежао.
- Играм на таквом месту и жестоки дуели су неминовност.Каква је екипа Веспрема сви знамо, спремни смо да пружимо максимум, тим пре што навијачи Веспрема праве сјајан амбијент. Ово је прилика да проверимо где смо и колико можемо у односу на заиста моћни мађарски тим  - рекао је Николић.

М. Павловић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести