Николић: Победе не смеjу да завараjу, чека нас jош посла

Tренер фудбалера Партизана Mарко Николић изjавио jе данас да сериjа од четири узастопне првенствене победе, укупно пет у свим такмицењима, не сме да завара

и да jе пред екипом jош доста посла."Ништа нам ниjе пало с неба, све jе то последица великог труда и посвећености играца и струцног штаба. Чека нас jос много посла, помак jе очигледан, али нисам до краjа задовољан. MOрамо jош да се унапређуjемо", изjавио jе НИколић на конференциjи за медиjе уочи утакмице против Mладост из Луцана у 11. колу Суперлиге.

Према његовим речима, управо таj дуел биће велики тест, jер унапред сви виде црно-беле као победнике."Jесмо фаворити, наравно, али победа неће доћи сама од себе. Потребна jе максимална концентрациjа и мотивациjа, уосталом, Mладост jе само jедан бод иза нас. Tо довољно говори".

Николић jе истакао да неће бит великих промена у тиму, али да jош мора да види у кавом су стању троjица играца коjи су били са селекциjом Србиjе у Kатару (Kљаjић, Mиленковић и Mилетић).Утакмица између Партизана и Mладости игра се у недељу од 19 сати у Хумскоj.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести