ВРЕМЕ ЗА РЕВАНШ: Одбојкаши Војводине у суботу гостују у Горњем Милановцу

Прилику да поправе утисак из једне од слабијих партија које су пружили у првом делу сезоне одбојкаши Војводине имаће у суботу од 19 часова на гостовању Такову у Горњем Милановцу.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Дуел 15. кола Суперлиге биће важан за оба тима која су у победничком ритму.

Мотив више имаће Новосађани који су у првом међусобном дуелу у Спенсу изгубили 1:3.

– Ниједну екипу не смемо да потценимо, па тако ни Таково. Идемо на победу, иако је искуство на њиховој страни. Жељни смо реванша, остали су нам дужни, јер смо у тој утакмици против њих одиграли лоше и тако им олакшали пут до тријумфа – рекао је дизач Војводине Матија Милановић.

Црвено–бели су од почетка другог дела сезоне забележили све три победе. Били су бољи у Пожаревцу од Младог радника, те од Партизана и Ниша у Новом Саду. Одиграли су те три утакмице у року од седам дана.

– Планирамо да наставимо победнички низ. Иако смо цео први део сезоне играли у ритму среда–субота, сада треба да се навикнемо да имамо утакмицу једном седмично. Зато имамо више времена да се одморимо, тренирамо и припремимо за сваког противника – додао је Милановић.

Таково је везало два тријумфа, има скор од седам победа и исто толико пораза и налази се на осмом месту на табели. Војводина је трећа (10–4).

К. Бугарски

 
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести