ДОЖИВИТЕ G-DRIVE #ТАКОМОЋНО КАРТИНГ ИСКУСТВО Завршена друга трка Отвореног првенства у картингу 2024!

Друга трка Отвореног првенства Српског спортског картинг савеза одржана је у недељу, 12. маја, на Мотодрому Кула.
2
Фото: Промо/ НИС

Трка је одржана уз подршку G-Drive премијум горива НИС Петрол и Гаспром бензинских станица.

Више од деценије шампионат окупља најбоље такмичаре из Србије и региона, а овогодишња сезона обухвата чак шест такмичарских викенда у којима ће од априла до септембра моћи да уживају сви љубитељи картинг вожње у Србији и шире. Интересовање је велико, о чему сведочи и чињеница да се ове године за учешће пријавило више од 80 такмичара из Србије, Мађарске, Црне Горе и Аустрије који се такмиче у чак 8 категорија, на картинг стазама у Јагодини, Кули и Београду.

Друга трка на Мотодрому Кула донела је много узбуђења и одмеравања снага у више категорија. Највише симпатија понели су изузетни возачи и уједно најмлађи такмичари у категорији Бамбини. Импресивне моменте, динамичну и узбудљиву вожњу осетили смо у такмичарским категоријама Мастер и Таг, као и у  специјалној категорији G-Drive куп, који је привукао пажњу бројне публике.

Фото: Промо/ НИС

G-Drive премијум горива, G-Drive 100 бензин и G-Drive дизел, инспирисана чистом енергијом и кретањем, омогућавају ефикаснији рад мотора, побољшавају његове перформансе и позитивно се одражавају на његову исправност и дуговечност. Зато је G-Drive синоним за снагу, сигурност и неизоставни осећај супериорности током вожње.

G-Drive награде освојили су најбољи у свакој од категорија. На крају сезоне, у генералном пласману победнике очекују и вредна признања - бесплатно G-Drive гориво и сет G-Drive производа.

Шампионат се након Јагодине и Куле наставља 2. јуна у Аутокомерц Картинг центру у Београду, где ће ово адреналинско лето добити ново убрзање.

Овог лета навијајте за своје фаворите и доживите G-Drive #такомоћно картинг искуство!

(Промо)

Фото: Промо/ НИС

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести