ИХЛ хокејашка лига: Звезда боља од Воше

Српски хокејашки дерби оправдао је очекивања, играло се жустро с доста клизања, али понекад и преопштро, а одлучиле су нијансе. 
hokej
Фото: screenshot/hockeyserbia.com

Београђани су много боље отворили меч и у првој трећни  дошли до предности, уствари Звезда је искористила играча више и повела  А за неколико минута постиогла  и други погодак. 

У другом делу водила се равноправна бора, Новосађани су имали три – четири дивне прилике да смање заостатак, али је голман Београђана Ранковић бранио сјајно. А у последњој трећини Новосађани су покушали све успели да постигну два гола, али Звезда је ипак славила.

Г. К.

ВојводинаЦрвена звезда 2:4 (0:2, 0:0, 2:2)

НОВИ САД: Ледена дворана СПЦ Војводина, гледалаца око 200,. Судије: Ђ. Фаркаш,Т. Фаркаш, Поповић, Лукетић (Нови Сад). Стрелци: Стефансон у 41. и  Радосављевић у 55. за Војводину, а Чегринчев у 10. 44. и 51. и Шпањевић у 14. минуту за Црвену звезду. Искључења: Војводина 20 минута, Црвена звезда 16 минута. 

ВОЈВОДИНА: Белић, Беукебум, Бјелогрлић, Ченгери, Кол, Дергаћев, Екмешчић, Јерковић, Марковић, Милојковић, Николић, Пукета, М. Пушац, Н. Пушац, Радосављевић, Стефансон, Томашевић, Вучуревић. 

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Степановић, Анић, Даниел, Драговић, Јанковић, Коситскии, Марковић, Машић, Млађеновић, Новаковић, Шпањевић, Таракан, Вуковић, Цвик, Анђелковић, Бркушанин, Чегринчев, Подунавац, Поповић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести