Премијер лига: Конте и Ибрахимовић најбољи у децембру

Менаџер Челсија Антонио Конте и прва звезда Манчестер Јунајтеда Златан Ибрахимовић проглашени су за најбољег тренера и играча Премијер лиге у децембру.

Конте је постао први менаџер са три узастопне награде након што је предводио "плавце" до шест победа, укупно 13. у низу, чиме је изједначио рекорд лиге, док је Ибрахимовић постигао пет голова и имао три асистенције.

Премијер лиге се наставља овог викенда, Челси као лидер гостује актуелном шампиону Лестеру, а Манчестер Јунајтед у дербију дочекује Ливерпул.

Евандро представљен у Халу, стигао и Нијасе
Бивши фудбалер Црвене звезде Евандро Гоебел званично је задужио опрему премијерлигаша Хала и потписао двоипогодишњи уговор, објавио је енглески клуб.

Бразилац на Острво долази из Порта у трансферу вредном око два милиона евра.

Евандро је био велика жеља новог менаџера "тигрова" Марка Силве, са којим је радио у Ешторилу, после одласка из Црвене звезде.

Члан Црвене звезде био је у сезони 2010/2011, дао је велики допринос освајању националног купа, а српској јавности остаће упамћен и по промашеном пеналу у 141. вечитом дербију када је Партизан славио 2:0 на стадиону Рајко Митић.

Последњепласирани тим Премијер лиге у истом дану на позајмицу је довео нападача Евертона Умара Нијасеа.
 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести