Ракић преузима одговорност

Колико је Звезди пријала пауза у првенству, односно хоће ли бити помака у игри видеће се данас у Крагујевцу. Ривал је прикован за дно табеле, али уверили смо се да за шампиона ове јесени нема лаких поена.

- Желимо да забележимо победу и останемо у трци за одбрану титуле. Задатак неће бити лаган. Момци су орни и спремни, добро су одиграли ревијални меч против Удинезеа. Ипак, то је већ заборављено. Атмосфера у екипи је феноменална, добро се тренирало током недеље па верујем да ћемо уз солидну партију обрадовати наше навијаче, који ће доћи у Крагујевац у великом броју - рекао је тренер Ненад Лалатовић, који не може да рачуна на повређеног Аврамовског и болесног Савићевића.

Напад ће предводити искусни Ђорђе Ракић, а реализација је проблем са којим се екипа суочава у првом делу сезоне.
- Раднички је клуб у којем сам поникао, пред нама је императив победе, па Крагујевчанима желим да крену ка средини табеле после нашег окршаја. Одговорност за неефикасност преузимам на себе. Понекад је фактор среће пресудан, јер дешавало се да лопта излази са линије, погађа стативу, али то је фудбалу. Критике су ме мотивисале да се више анагжујем, треба да трпим притисак јер крај мене је много младих играча. Жао ми је што нисмо ефикаснији, али задовољан сам и када победимо са 1:0 и узмемо три бода, то нам је најважније. Ми ћемо се трудити и радити на томе како бисмо на пролеће били ефикаснији – поручио је Ракић.

З. Рангелов

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести