РТВ Војводина ошишала фризере

Другог дана традиционалног Дневниковог турнира у малом фудбалу виђен је веома висок квалитет фудбала иако се ради о надметању у групама.

Виђени су на делу суперлигашки, прволигашки и српсколигашки играчи, велики зналци фудбалске игре који су мамили аплаузе гледалишта.

Највећу пажњу привукао је сениорски програм, а почело са чак седам погодака у првом сусрету. Кафе Стендал славио је победу од 4:3 над Гранд турсом. После велике борбе на средини терена боље су се снашле кафеyије и средином првог полувремена обезбедили најстрожу казну. Ипак, Ненад Виновић био је непрецизан са пенала, али се само три минута касније искупио лепим погодком са 15 метара . Већ у следећем нападу Гранд турс могао је до изједначења али је Ракочевић промашио празан гол. Јовановић је у 20. минуту искористио пенал и дуплирао вођство Кафе Стендала али је у 9. минуту наставка Игор Ракочевић вратио Гранд турс у игру (2:1). Већ у следећем нападу севнула је контра Кафе Стендала а прецизан је био Јовановић. Исти играч могао је да повиси вођство свог тима али је његов шут с беле тачке одбранио Вулин, међутим то није поколебало Јовановића који је већ у следећој акцији решио питање победника.

Електротим славио је победу над МТ тимом. У 10. минуту сусрета Стеван Веселиновић шутирао је са пенала голман Егановић је одбранио али кратку одбијену лопту присебно Веселиновић је спровео у мрежу. У последњем минуту првог полувремена Веселиновић је одлично шутирао али је Егановић уз помоћ пречке спасао своју мрежу. МТ тим је у наставку могао до брзог изједначења али је пенал Чабрила одбранио је Мартиновић. Теренску инцијативу Електротима крунисао је погодком Милан Вулетић а неколико секунди пре краја почасни погодак за МТ тим постигао је Жељко Исаков.

Бровел виљушкари из Младенова одиграли су веома добар сусрет и победили ВИП мобил. Дејан Јевтић је довео у вођство “виљушакре после акције Весељка Тривуновића. Покушавали су играчи ВИП мобила да дођу до изједначења, али је све покушаје лагано одбијао стамени голман Рашо Лугоња.  Све дилеме решио је Марко Бајић.

Фризерски салон Миа Н плус и РТВ Војводина одиграли су веома квалитетан меч на крају сениорског програма, а РТВ Војводина забележила је вредан тријумф. Марко Ренић довео је фризере у вођство после феноменалног слалома по шестерцу ривала, али само минут касније шутем из даљине изједначио је Жељко Миљанић. У истом минуту Балабан је погодио стативу, али се то РТВ Војводини није осветило у последњем минуту првог дела пошто је Милан Ђанковић промашио пенал. Већ у првом минуту наставка Драган Нишић реализовао је пенал и довео РТВ Војводину у вођство. Играло се веома брзо и квалитетно на обе стране. У 28. минуту Вучић је за фризере погодио стативу а коначних 3:1 и теренску надмоћ, те стварање корнера, крунисао је са пенала Дејан Дорословачки.

Другог дана традиционалног 54. Дневниковог турнира у малом фудбалу од млађих узрасних категорија на терену су се надметале екипе млађих пионира, пионира и кадета. Екипа Кафе бар Херманос из Ђурђева била је боља од Бечеја победивши 3:1. Иако су победили са два гола разлике Ђурђевчани нису били баш толико доминантни на терену. Чак два гола постигли из пенала, а Лазар Векић је био стрелац два гола. 

У другој утакмици млађих пионира дилема око победника отклоњена је после првог полувремена. Завесе Визуел арт су победиле екипу Новог насеља 6:1. Голове за Завесе су су постигли Михајло Милосављевић три, а по један Лука Дробњак, Живко Бугарин и Крстић, а за Ново насеље Алексеј Вукићевић из пенала. Вукићевић је покоцкао шансу још једном са беле тачке да ублажи пораз.

Већ прва утакмица пионира између Алмонда и Софекса из Футога донело квалитетнији фудбал. Играчи Индекса окупљени у екипи Алмонд  дошли су у вођство преко Марка Стојака, да би тик пред звук сирене за одлазак на одмор изједначио Немања Николаш. Управо он је и у првим минутима наставка Футожане довео у вођство. Уследио је период тврде и неизвесне борбе, а тачку на и ставио је поново Николаш и тако постигао хет-трик. Много динимачније је било у дуелу екипа Парадизо из Врбаса и Посластичарница Телеп Болесников. Током првог полувремена ни једна од екипа се није посебно издвајала, а Телепчани нису искористили пенал (Алекса Батос). У наставку благу доминацију имали су “посластичари”,а у дрсу Парадиза истицао се Филип Макаји. О Меч је одлучио Божидар Благојевић. Кадети Фасаде из Ђурђева и Братис паба одиграли су квалитетну, узбудљиву и борбену утакмицу, у појединим моментима са доста нервозе. Божо Плавшић левицом је са десетак метара искоса довео Братис паб у вођство. Шансу да изједначи из пенала прокоцкао је Никола Станковић, али не и Стефан Дејановић који је био бољи извођач пенала. Два и по минута пре краја сусрета за преокрет се побринуо Бојан Вујић који је Ђурђевчане довео у вођство, даби четрдесетак секунди пре краја “пабовце” у живот вратио Александар Шкорић.

Г. Ковач
М. Ристић
Ј. Галић
Фото: Д. Иванић

Играо и Мажић јуниор
На традиционалном “Дневниковом” турниру у малом фудбалу ове године наступа неколико познатих фудбалера, тако за Бровел виљушкаре наступа капитен Бачке Весељко Тривуновић, за Ресторан Зак , центарфор Пролетера Страхиња Крстевски, а Кафана код Чика Јове најављује првиотимца Селте Немању Радоју, за Беле дворе играће Срђан Плавшић играч Црвене звезде. Интересантно да је у конкуренцији пионира за екипу Парадиза наступио и син нашег познатог судије Миларада Мажића – Огњен и то добро.

Резултати

Млађи пионири
Кафе бар Херманос Бачка – Бечеј  3:1
Завесе Визуел арт – Ново насеље  6:1

Пионири
Алмонд – Софекс  1:3
Парадизо – П. Телеп Болесников  0:1
Фасада (Ђурђево) – Братис паб  2:2

Кадети
Јунит спорт – Е гимназија   1:11

Сениори
Кафе Стендал – Гранд турс   4:3
Електро тим – МТ тим  3:1
Бровел виљушкари – ВИП мобил   2:1
Фризерски салон Миа – Н + - РТВ Војводина  1:3
Јунит спорт – Е гимназија (к)

Среда

14.30: Другари – ФК Младост Војводина (петлићи) 
15.05:Орлићи - ЖФК Војводина (петлићи)
15.40: Тика така – Футог (мп)
16.15 РФК Нови Сад – Кафе бар Херманос (мп)
16.50: Ресторан Зак – Фризерски салон ИМ (с)
17.25: ФС Мићко тренд – Кафе Јединство (с)
18.00: Бели двори Макс бет – Сланинари запад (с)
18.35: Пет пријатеља – ФК Центар (с)
19.10: Кућерак – СФЖ Бабић (к)

Четвртак
14.30: Сале лагери – Тика така (мп)
15.05: Софекс – Парадизо (п)
15.40: Футог – Казино Гаја (п)
16.15: Ауто сервис Дуки – Вин фарм (п)
16.50: СТР Заптивач - АС Кудрић (к)
17.25: Електро тим – ЦИАК (с)
18.00: Гранд турс – Кафе Лугано (с)
18.35: Кафана код Чика Јове  - ФС Миа – Н+ (с)
19.10: Интернационал – Кафе Стендал (с)
19.45: Кастело рођенданионица – Кафе Паперони дуо (в)

Петак
14.30: Агенција Сабљар – Орлићи (петлићи)
15.05: Ван тим – Ново насеље (мп)
15.40: П. Телеп Боплесников – Алмонд (п)
16.15: Бачка (Ђурђево) – Футог (п)
16.50: Фасада – Братис паб (к)
17.25: Фризески салон ИМ – Нова школа (с)
18.00: Школска књига – ЦИАК (с)
18.35: Бели двори – Сервис Вујић (с)
19.10: РТВ Војводина – Кафе код Чика Јове (с)
19.45: Ненад Кнежевић – Макс бет (В) 

 

EUR/RSD 117.1155
Најновије вести